Terase din WPC (Wood Plastic Composite)

            

     WPC (wood plastic composite)  este realizat din aproximativ 20 % plastic polipropilenic reciclat de înaltă calitate, şi mai mult de 65 % fibră de lemn termotratat. Datorită fibrei de lemn termotratat este un material robust de înaltă calitate, densitatea fiind de trei ori mai mare decât cea a pinului. Substanțele utilizate nu sunt dăunătoare mediului, la procesul de fabricaţie nu se folosesc substanțe chimice periculoase.

Combină inovația tehnică cu durabilitatea.

    Este mult mai durabil decât gresia exterioară. Are o durabilitate până la 25 de ani. Suprafaţa elementelor WPC este extrem de rezistentă la intemperii,  îngheț-dezgheț, sau la acțiunea razelor UV, ploaie acidă, apă sărată. Este ideal atât pentru terase, restaurante, margini de piscină sau pontoane. Camera de aer din interiorul acesteia oferă posibilitatea de a ascunde cabluri care nu trebuie să fie vizibile la suprafață.

Culori bogate și delicate

   Compozitul WPC conține foarte puțină lignină, substanță responsabilă pentru înnegrirea lemnului în timp. Este foarte uşor de curăţat, uleiul sau alte lichide pot fi șterse pur și simplu. Este disponibil într-o gamă variată de culori vii:

Autumn Brown 

   

 

Chesnut Brown

 

Night Sky Black

Pearl Grey

Silver Green

Stone Grey

Sunny Beige

Nu sunt alunecoase

    Suprafețele microbordurate nu sunt alunecoase. Mersul desculț este foarte confortabil, nu se încinge, și în același timp nu prezintă risc de accidentare.

Își păstrează aspectul şi nu necesită întreținere

    Elementele de terase cu profil pe ambele părți nu își schimbă înfățișarea de-a lungul anilor, nu necesită tratare cu uleiuri sau vopsire.

Montarea lor se realizează pe o substructură realizat din profile structura deck.